Преместване на офис

Хамалски услуги cargomove

Разширява ли се компанията ви?

Знаем че преместването на офис може да бъде неприятна и стресираща задача. Ние от “CargoMove” разбираме предизвикателствата идващи с преместването на вашия бизнес, по тази причина предлагаме набор от услуги, които да помогнат на компании и държавни институции от всякакъв размер да преместят и транспортират инвентара си. Ето защо сме тук, за да ви помогнем и направим процеса по преместване на офис, възможно най-ефективен, лесен, бърз и без стрес!

Качество

Услугите които предоставяме към нашите клиенти, държим винаги да бъдат изпълнени качествено с внимание към детайла, като целим абсолютно минимизиране на времето за преместване, за да спестим максимално смущенията на вашите системи. Екипа е наясно с това, че повечето компании не местят офисите си често, което означава, че когато те го направят ще се нуждаят от професионалисти. В CargoMove имаме изпитан и тестван подход към преместването на офиса. Строгите практики за подбор на персонал, позволяват на нас да предоставим възможно най-ефективни услуги за вас.

Експертиза и опит

Независимо дали планирате преместване или вътрешно разместване, нашите мениджъри на проекти ще се справят с всеки аспект от преместването на вашия офис. Ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да изградим персонализиран план за преместване отговарящ на вашите индивидуални нужди и бюджет. Нашият добре подготвен екип има натрупан дългогодишен опит в индустрията, знания и умения, както и адекватен подход спрямо различни ситуации.

Екип от професионалисти

Екипа ни е наясно с това, че повечето компании не местят офисите си често, което означава, че когато те го направят ще се нуждаят от професионалисти. Ние високо ценим клиентите си , затова държим да обърнем внимание към детайлите и да бъдем максимално ефективни с нашите услуги.

Ангажираност

Доверете се на нас да преместим вашия офис от планирането, опаковането на инвентара, натоварването, разглобяването – сглобяването до транспортирането в новия офис. Насладете се на предстоящия ви преход без допълнителен стрес.

Нашите услуги по преместване на офис включват:

 • План и консултация:

  Ще работим в сътрудничество с вас, за да разработим подробен индивидуален план за вашето преместване. Ще разясним ваши въпроси относно преместването на офиса.
 • Опаковка:

  Ние ще осигурим висококачествени опаковъчни материали, нужни за преместване на вашия офис. Ще се погрижим за надеждното опаковане на чупливите предмети, както и внимателното им натоварване.
 • Монтаж и демонтаж на мебели:

  Екипа ще разглоби и сглоби при нужда, всички ваши офис мебели с цел оптимизиране на преместването. Включва бюра, шкафове за документи, етажерки и други.
 • Транспортиране:

  Разполагаме с добре оборудвана съвременна техника за преместване на офис, за да гарантираме безопасност и ефективност при преместване.
 • Товарене и разтоварване:

  Нашите опитни работници ще се погрижат за внимателно и грижливо натоварване и разтоварване на вашето офис оборудване и мебели.
Нашата фирма предлага висококачествени Транспортни услуги за безопасно и ефективно преместване на вашия дом или офис

Свържи се с нас!

Нашата фирма предлага висококачествени Транспортни услуги за безопасно и ефективно преместване на вашия дом или офис