Опаковане на чупливи предмети

Хамалски услуги cargomove

Преместването на всякакви чупливи и деликатни предмети без да бъдат опаковани е неправилно. Не опакованите чупливи предмети имат риск за целостта им. Затова сме ви приготвили няколко съвета за опаковане на чупливи предмети…

5 съвета за преместване и опаковане
buble wrap

Материали

Използвайте правилните опаковъчни материали, за да защитите вашите чупливи предмети. Най добрите опции включват аерофолио / бъбъл фолио, кутии, листове от пяна, опаковъчна хартия и въздушни възглавници.

Използвайте достатъчно опаковъчен материал, не спестявайте в защитата на вашите чупливи предмети. По – добре да ви останат в излишък опаковъчни материали, които винаги ще ви послужат при нужда, отколкото да съжалявате след това.

При използване на кутии уверете се, че са достатъчно здрави, издръжливи и предназначени за преместване. Съветваме ви да използвате 5 пластни кашони/ кутии за по тежки чупливи предмети.

Използвайте специална опаковъчна лента издържаща на суровите движения, особено при по тежки предмети, за да избегнете изсипването от дъното на кутията. Този тип лента е по – усилена от обикновената.